Brief 6: Geloven in de toekomst van de kerk

Heeft de kerk in West-Europa nog toekomst? Die vraag wordt tegenwoordig vaak gesteld. Veel kerken zien hun jongeren afhaken. Ouders vragen zich af of ze het geloof wel goed hebben voorgeleefd. Deze brief gaat over de jongere generaties in de kerk. Hoe maken we ze enthousiast voor het goede nieuws van Jezus? Hoe zorgen we ervoor dat we zelf de moed niet verliezen?

De brief is geschreven door ds. Lungawiruol Khawbung, algemeen secretaris van de Reformed Presbyterian Church North Eastern India (RPCNEI), partner-kerk van India Mission | Verre Naasten. Lawr woont in de stad Churachandpur, is getrouwd en heeft twee kinderen. Hij heeft jarenlange ervaring op het gebied van leidinggeven, gemeenteopbouw en jongerenwerk. De brief van Lawr wordt beantwoord door René Beiboer, jongerenwerker van GKv De Voorhof te Nieuwleusen.

Lees de brief van Lungawiruol Khawbung en zes andere brieven (inclusief verwerkingsmateriaal) in: Zeven brieven uit de wereldkerk: Bemoediging en uitdaging voor de kerk in Nederland.